Doelgroep

D-Commerce bedient klanten uit uiteenlopende branches, onder andere; zakelijke dienstverlening, ICT en industrie. Het belangrijkste criterium wanneer wij een opdracht aannemen is dat wij in uw bedrijf moeten geloven. Uw bedrijf dient iets toe te voegen in de markt en een duidelijk onderscheidend vermogen hebben. Op deze manier kunnen wij optimale combinaties verzorgen.

 

Waarom kiezen voor D-Commerce?

Dikwijls wordt het plegen van acquisitie als zeer lastig ervaren en nauwelijks stilgestaan bij het belang hiervan. Bedrijven zijn dikwijls zo druk bezig met de op handen zijnde werken dat er nauwelijks verder gekeken wordt dan het project dat op dat moment bezig is. Na de afronding van dit project ziet men vaak pas het ‘gat’ waarin men terecht komt en ziet men de noodzaak tot het doen van acquisitie, het vergaren van nieuwe werken. Om deze last uit handen te nemen kunt U de acquisitie door ons laten uitvoeren. Door ons brede netwerk hebben wij een goed overzicht over wat speelt in de zakelijke markt.

Acquisitie is een proces dat noodzakelijk is om nieuwe opdrachten te kunnen genereren, dit is voor de continuïteit van elk bedrijf van levensbelang.

‚ÄčTevens nemen onze stylistes graag al uw zorgen uit handen voor een stijlvolle, moderne, trendy (kantoor)inrichting, standinrichting etc.