Industrieel werk voor diverse (zorg)instellingen

Het milieuvriendelijk verwerken van afvalstromen speelt een steeds groter wordende rol in het beleid van bedrijven en overheden. Het is niet alleen beter voor de natuur, maar ook financieel wordt het steeds interessanter om afvalproducten te hergebruiken. Door nieuwe recycling technieken is er steeds meer mogelijk. D-Commerce richt zich onder andere op de invulling van diverse dagbestedingactiviteiten binnen sociale werkplaatsen. Een van de door ons georganiseerde dagbestedingactiviteiten is het ontmantelen van electra kabels. Door het ontmantelen van electra kabels waarbij de kunststoffen gescheiden worden van de metalen kunnen wij zowel voor deze mensen als het milieu een mooie bijdrage leveren.

 

Omschrijving werkzaamheden

Het ontmantelen van de kabels kan op een zeer eenvoudige en uiterst veilige manier geschieden met gebruikmaking van speciale kabel pel machines. De medewerkers hebben een uitgebreide scholing gekregen hoe zij deze machines moeten gebruiken en ondervinden veel vreugde aan de uitvoering van deze werkzaamheden.

De aandacht is naast duurzaamheid, vooral gelegd op het optimale- maar bovenal veilige gebruik van de machines in combinatie met een laag geluidsniveau en uiteraard gunstig energieverbruik.